Info

Experiment

KunstLAB voert autonome experimenten uit op het snijvlak van kunst, wetenschap en de samenleving. Met onze interactieve installaties onderzoeken we hoe kunst een toegevoegde waarde kan hebben in de wereld om ons heen. Mooi voorbeelden zijn [C]ode en Tactile Orchestra.

Platform

Omdat KunstLAB natuurlijk niet de enige is die onderzoek doet naar nieuwe verbindingen tussen kunst, wetenschap en de samenleving, nodigen we graag mensen uit die wij inspirerend vinden om gebruik te maken van onze kennis, ons netwerk en onze faciliteiten. Zo bieden we kunstenaars en onderzoekers tijdens onze Nieuwe Makers Borrel een podium, drinken we graag koffie of nodigen we kunstenaars uit gebruik te maken van ons pand.

In ons portfolio vind je verschillende voorbeelden van deze platformprojecten.

Wil je ook eens op de koffie komen? Of eens spreken of exposeren tijdens de Nieuwe Makers Borrel? Neem contact met ons op! 

Educatie

We vinden het bij KunstLAB van belang dat ook de jonge generatie leert dat kunst iets kan betekenen voor de wereld. Zodoende bieden we workshops aan voor het basisonderwijs, het voorgezet onderwijs en hoger onderwijs. Meer informatie over ons educatieprogramma vind je hierr.